Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned úno 28, 2021 1:55 pm
JiříK píše:Nemáte někdo k zapůjčení/prodeji za rozumnou cenu přelévače od Mandy 7S ? Nějak se nemůžu domluvit s LiOn, nahoře jsou srovnané do 30 mV, ale dole se mi rozjíždí i o řád víc.
JiříK píše:Nemáte někdo k zapůjčení/prodeji za rozumnou cenu přelévače od Mandy 7S ? Nějak se nemůžu domluvit s LiOn, nahoře jsou srovnané do 30 mV, ale dole se mi rozjíždí i o řád víc.
kodl69 píše:"dole" znamená co? 3.5V nejvyšší napětí článku a potom teda nejnižší 3.2V ? Bez zátěže nebo pod jakým zatížením?
Chce to přidat kapacitu, aby přelévací pumpa měla více času. Je to lepší řešení než zvyšovat přelévací výkon pump! A taky je dobré na další opotřebení článků nechodit tak hluboko. Všechno spolu souvisí.JiříK píše:kodl69 píše:"dole" znamená co? 3.5V nejvyšší napětí článku a potom teda nejnižší 3.2V ? Bez zátěže nebo pod jakým zatížením?
Dole znamená odpojovací napětí 24 V pod zátěží, čili 3,42 V/článek. Nahoře znamená 28,4 V , tedy 4,05V/článek. Válečky jsou 28P, kapacita celkem je 55 Ah a byly nabity společně, poté měly možnost si v paralelním zapojení týden pokecat. K rozjetí došlo po třech měsících provozu stylem nabito-vybito. Vybití nebylo vždy až do vypínací hodnoty. Vybíjecí proud 2,5 - 5 Ampér. Články jsou letité a nejsou všechny stejné, mám podezření, že v onom darebném článku bude mít některý váleček problém.
Zatím jsem darebáka posílil o další 2 Ah a sleduju, co se bude dít...
NOPARasito píše:Muzeme pak vedet pri kolika V to teda pofakci??? Treba i klestakem testnout proud.
Diky predem ;-D
Aliexpress píše:When the battery error voltage is above 0.1V, the balance work is started until the error is stopped at 30mv. The built-in improved ultra-low internal resistance MOS, the balance current is 0-1.2A, and the battery voltage difference is smaller.
Uživatelé procházející toto fórum: milad a 0 návštevníků