POWERJACK LF5000W

Archiv ukončených inzerátů
Uživatelský avatar
hurvayz
Příspěvky: 951
Registrován: čtv bře 20, 2014 9:17 pm
Bydliště: Skoro u SK

Re: POWERJACK LF5000W

Příspěvek od hurvayz »

Jestli můžu, tak bych rád touto formou poděkoval uživateli Lanyho a tomuto foru.To on mě navedl na to, jak to zkusit s PJ.To vše na stránce úpravy meničů. Každý už asi ví. Pak už jen stačilo se kouknout na Ebay, zase mě tu navedl lanyho, kde koupit.Stačilo se zaregistrovat a za 14 byl doma.Sundal jsem kryt, teda spolu s tchánem, namotali ty dvě cívečky.Dali kryt zpět a ejhle měnič se přestál hřát, ventilátor nefučí pořád jak blbej a spotřeba taky klesla.Bohužel se mu nelíbí moje požadavky tak jsem ho dal dál, bez zisku.Tak díky.
Naposledy upravil(a) hurvayz dne pát srp 22, 2014 10:55 pm, celkem upraveno 1 x.
Okolo 11kWp, soustava několika měničů krmící soustavu několik bojlerů.
Botas
Příspěvky: 254
Registrován: pon pro 03, 2012 8:53 pm

Re: POWERJACK LF5000W

Příspěvek od Botas »

admin :
Jo tak zde je ideální odbytiště úzkoprofilová zájmová skupina lidí a celkem úzkoprofilové zboží.Jen toho využít pak je otázka jak to kdo snese pač v podstatě teď na cizím výtvoru(forum a naschromážděná skupina lidí) profitují zdarma jiní.Ale vyděl bych to že asi pomyslný šálek přetekl a bude se to nějak muset řešit.

Matěj
V podstatě na to nemám co říct to už by bylo handrkování jen kdo za kolik z mého pohledu dnes 10proc slevu dá kde kdo dneska.Marže na podobné elektro co vím je 50%.
Pokud bych měl takové vztahy s výrobcem že mu navrhujete výrobní změny tak bych očekával že v rámci podnikání se stanete třeba oficiálním a výhradním dovozcem do čr a sr a vesele můžu prodávat za jiných nákupních podmínek.Záruku jak proklamujete stejně držíte návod asi taky dáváte a když se to prodává jinde po evropě testy pro eu to taky mít bude.
Pokud ovšem na tom nic moc nevyděláte je dobře že končíte ne všechny cesty vedou k úspěchu a je potřeba se věnovat jiným věcem.Při těch vám přeji hodně úspěchu.
Botas
Příspěvky: 254
Registrován: pon pro 03, 2012 8:53 pm

Re: POWERJACK LF5000W

Příspěvek od Botas »

Matěj
Jen ještě otázka koukal jsem na tvé stránky a na reference
Powerjack jsem nevyděl u žádné tvé instalace ale zaujaly mě ty hybridní měniče co všude používáš můžeš přiblížit o co se jedná osobně neznám.
Co jsem pochytil jede z baterek umí jet bipas ze sítě asi se daj fazovat 3ks má solarní regl nějakej a samotnej ac měnič
Nějaké bližší info ze zajímavosti.
Uživatelský avatar
Frenky
Příspěvky: 815
Registrován: pon led 21, 2013 6:36 pm
Lokalita: Doubravička
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 8700
Kapacita baterie [kWh]: 25
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE
Bydliště: Doubravička

Re: POWERJACK LF5000W

Příspěvek od Frenky »

Matěj bude asi zaměstnaný, takže než Matěj odpoví, tak info ode mne.
V hybridních instalacích Matěj používá produkty Švícarské firmy STUDER http://www.studer-innotec.com/
Na jejich stránkách je k vidění mnoho. Je to takový "mercedes" mezi solárními komponenty. Ale bohužel i cenově. Jednotlivé komponenty jsou dost drahé. Ale na druhou stranu velmi dobré.

Ostrov = PowerJack
Hybryd = STUDER

(To byla vzpomínka na Střídače, když jsem se ho onehdá jako neznalý ptal)
24x Solární panel JINKO SOLAR 225 Pmpp=225W, 2x Regulátor STUDER VT-80, 2x Střídač Studer XTM 4000-48, BSP, RCC, 1x AKU 48V LFP200Ah 1x AKU 48 V LFP280Ah. Řizení a dohled, SDS, vlastní vyčítání arduinem DUE v krabičce (ARMOSY), export dat do RPi s databází a html stránkou.
http://95.85.214.80, viewtopic.php?t=4809
netko
Příspěvky: 173
Registrován: sob zář 01, 2012 12:43 am
Lokalita: Orava

Re: POWERJACK LF5000W

Příspěvek od netko »

Ano to je Mercedes a aj cenovo.
Ja bežim tiež na Studeri a môžem potvrdiť, ak ked to spojiš s PLCčkom tak je to fantazia. Ale aj ta cena :roll: Do siete netlačim len pricucavam ked treba.
Botas píše:Matěj
Jen ještě otázka koukal jsem na tvé stránky a na reference
Powerjack jsem nevyděl u žádné tvé instalace ale zaujaly mě ty hybridní měniče co všude používáš můžeš přiblížit o co se jedná osobně neznám.
Co jsem pochytil jede z baterek umí jet bipas ze site - ano asi se daj fazovat 3ks -ano má solarní regl nějakej - ano a samotnej ac měnič -ano
Nějaké bližší info ze zajímavosti.
pricucava si zo siete kolko treba ked treba.
brumlaj
Příspěvky: 2467
Registrován: ned kvě 12, 2013 2:24 pm

Re: POWERJACK LF5000W

Příspěvek od brumlaj »

matej píše:fórum bude mít mnohem větší radost než mělo z PowerJacků. Ale to předbíhám minimálně několik měsíců.
Díky za zprávu a napjatě čekám (a předpokládám, že ne sám) na vánoce ;-)


@all: mám pocit, že matej zde udělal spoustu práce pro ostatní, stejně jako (možná více) admin, který dal tuto komunitu dohromady. Za ušetřené olovo matejovi zde vděčí kdekdo, sorry LiFeYPo4 lidičky..... Každý hledá finanční model jak přežít a nemám pocit, že by matej na lidech z fóra kór moc zbohatnul. O tomto svědčí to, že stejně jako admin dělá dál a dál (a vypadá to, že nesedí na mnoha židlích, pořád něco dalšího "dovrtává" do funkčnosti). Kéž by se mi (příp. nám zbytku) také podařilo vymyslet něco čím bych/bychom byli pro komunitu přínosem.
Moudrost nepřichází vždy s věkem, někdy věk přichází sám.
matej
Příspěvky: 826
Registrován: čtv zář 01, 2011 6:30 pm

Re: POWERJACK LF5000W

Příspěvek od matej »

mypower.cz píše:
matej píše:Navíc, samozřejmě tyto znalosti hodlám dále využít v mé praxi, takže byl bych sám proti sobě kdybych to zveřejnil. Stejně již zde bylo pár jedinců, kteří se snažily tyto znalosti ze mne vyloudit pod rouškou "osobní potřeby" a, samozřejmě, bezplatně. Kdyby to bylo poprvé a neviděl bych to již v minulosti pak implementováno v komerčním zařízení, možná bych byl více sdílný.
.. inu nejlepsi jsou ti experti, co se cele mesice obohacuji na cizich pracne vybudovanych diskuznich forech a sve pracne nabyte znalosti prodavaji opakovane zakaznikum v bazaru, nebo zakaznikum, ktere na takovych forech odchytaji (pod rouskou "osobni potreby"), na kterazto diskuzni fora sami od sebe neprispeji ani floka, tudiz samozrejme bezplatne ... (jak jinak) ... tedy az do te doby dokud jim nekdo neslapne po krku, ze mateji :) Mozna by si mohl leckdy trochu pribrzdit ... alebrz zamest si pred vlastnim prahem :)) Tahle nesdilnost te jednou pekne nastve az bude nekdo sdilnejsi nez ty :)) A ze jich tu na foru je (tech sdilnejsich) ... :)) Docela dost ... Zaplat panbuh za ne ..

Howgh...
Filipe myslím že tohle jsme si již vyjasnili.
Já Ti platím 5% z každého měniče prodaného přes tohle fórum, nikdy jsem s tím neměl nejmenší problém! Taky jsem Ti věnoval hardware v hodnotě několik tisíc Kč, pomohl s montáží panelů, atd. Nechápu proč se tady do mne navážíš. Pokud Ti vadí, že si hodlám ČÁST svého pracně nabytého know-how, nabytého nikoli na cizích fórech - podívej se kdy přišli na US fóru na úpravu spotřeby, tehdy jsem já již několik měsíců upravené měniče dodával, a to nemluvím o dalších mnoha úpravách které v PJ LF dělám, tak pak Tě vyzývám abys tady zveřejnil veškeré své dosud nezveřejněné know-how KTERÉ TĚ ŽIVÍ.
neprispeji ani floka
Myslím že jsem na tomto fóru byl svého času jedním z nejaktivnějších členů a přispěvatelů, nespočet členům jsem pomohl hlavně s desulfátorem a desulfatací ke kterému jsem dal plány zdarma a vyvíjel jsem ho přes půl roku, ale taky dalšími radami a návody a to se děje dosud. Takže prosím Ty trošku brzdi.
Pravda a Láska zvítězí!.
matej
Příspěvky: 826
Registrován: čtv zář 01, 2011 6:30 pm

Re: POWERJACK LF5000W

Příspěvek od matej »

Botas: Má nákupní sleva oproti eBayi je opravdu asi 10%. Tohle je obch. strategie PowerJacku se kterou já nic nenadělám.
Myslím že jsem z PJ LF vytřískal maximum, upletl jsem s prominutím z hovna bič. Dál už na něm není co zlepšovat, ale sám mám pár nápadů které by velmi zvýšili užitnou hodnotu měniče, ale jejich implementace by u PJ LF vyžadovala jeho kompletní překopání. Takže tuhle cestu opouštím, ale samozřejmě záruka i pozáruční servis platí nadále.
PJ LF v referencích na firemním webu nemám protože PJ instalací moc nebylo, a ne každý zákazník souhlasí s umístěním jeho instalace na web. Používám především Studer XTM jak již vysvětlil Frenky.
Pravda a Láska zvítězí!.
Uživatelský avatar
mypower.cz
R.I.P.
Příspěvky: 4927
Registrován: pát bře 04, 2011 11:36 am

Re: POWERJACK LF5000W

Příspěvek od mypower.cz »

Zvrhnuvsi se tema zamykam do vychladnuti matejovych emoci. Zadam mateje aby velmi dusledne prehodnotil svou komunikacni strategii zde na foru.

Dekuji za pochopeni.