Zdravím, od února používám Volcraft SW 1200-12V, místo původní 600W verze. Pozor, nemám SWD, ale SW
http://www.voltcraft.cz/12v-230v/sinuso ... w-1200-12v.
Spokojenost.Podobně jako u té slabší verze, nevím o něm, zkrátka funguje jak má, ledničku rozbíhá bez potíží, dost citlivá elektronika na něj jede, i čerpadlo nebo bruska nebo všechno naráz

. Většinu času jede nonstop. Ventilátor zapíná na chvíli jen při náběhu ledničky, jinak je potichu. Hřeje pouze mírně. Nekope
DC okruh mi znatelně ruší, zvláštní věc, už jsem tu o tom psala, jen při zatížení notebookem 6710b, resp. jeho displejem. Jinak nepoznám, že měnič jede, samozřejmě až na události vysokých náběhových proudů.
Narozdíl od SWD verze má uživatelem vyměnitelné pojistky (autopojistky). Vypínat jej lze i dálkově signálním relátkem, takže ochranu proti podpětí baterie lze automatizovat.
Uvažovala jsem původně o MW měniči, ale vzhledem k tomu, že ten lze dálkově vypínat jaksi dost komplikovaně počítačem, a vůbec mi připadá příliš sofistikovaný a v klidu dost žravý, zůstala jsem u Conrada.
Nevím jak u jiných měničů, ale vzdálenost mezi póly DC vstupu je dost malá na to, abych tam mohla bezpečně mít taková ta kravská M8 kabelová oka na 35mm kabel, která se na kabel upevní skrze šrouby. Musela jsem kvůli tomu přejít na 25mm kabel a na krimpovací oka, protože 35 oka nejsem schopná na kabel nalisovat ani omylem. To je práce už pro kováře...