Studie dokládá, že až 95% lidí se skutečně chová jako ovce

Obecná diskuze na téma "soběstačnost" s využitím alternativních zdrojů energie, jejich využití v běžném životě, potravinová soběstačnost atd.
Odpovědět
Uživatelský avatar
mypower.cz
R.I.P.
Příspěvky: 4927
Registrován: pát bře 04, 2011 11:36 am
Reputace: 521

Studie dokládá, že až 95% lidí se skutečně chová jako ovce

Příspěvek od mypower.cz »

Průzkum dokázal, že už menšina pouhých 5% jedinců může ovlivňovat směr proudícího davu – zbývajících 95% je následují, aniž by si uvědomovali, co se děje. V rámci zmíněného průzkumu pod vedením prof. Krause a PhD. Dyera prováděli vědci série experimentů, při kterých skupiny dobrovolníků kráčely náhodným směrem po velké hale.

Obrázek

Celý článek naleznete zde.
jirka
Příspěvky: 38
Registrován: stř říj 05, 2011 4:31 pm
Reputace: 0

Re: Studie dokládá, že až 95% lidí se skutečně chová jako ov

Příspěvek od jirka »

pokud těch pět procent se chová jako smečka, tak je jasný, že může manipulovat s 95% jednotlivců. Dělají si zákony jaké potřebují, sami je obcházejí. Daně jsi účtují na to, aby koryta jejich souprasat byla vždy plná. Media jdou jim nudou na ruku, bulvár píše akorát o Bartošové, Hanychové a podobných píč.... a lidi to stejně kupujou. Ale na každou svini jednou dojde, kdysi nějaký čínský generál z dob nějaké dynastie prohlásil .. největší armáda je lid. Je smutný, že tak píši, ale v 21.stol., přes historické zkušenosti lidstva, nevíme nebo neumíme si zařídit tu tzv.demokracii, funkční stát pro 95% lidí.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek