Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát pro 06, 2019 4:17 am
Duke píše:Nabízíme k prodeji polykrystalické solární panely Jinko Solar 225 Wp
Technické parametry: rozměr 165×99×5 cm; hmotnost: 19,5 kg; Vmp 29,5V; Voc 35,4V; Isc 8,55A; Imp 7,63A; Max. sys. napětí 1000V DC;
Panely jsou nepoužité, originálně zabalené. Bez záruky, 14 dní na vyzkoušení;
OD ZÁŘÍ 2018 NOVÉ CENY !!!
Cena: (jsme plátci DPH)
1 ks - 2.400,- (pouze osobní odběr)
2-19 ks - 2.300,- (pouze osobní odběr)
od 20 ks - 2.200,- (doprava po ČR zdarma)
Osobní odběr: Znojmo, platba při předání.
Kontakt:
Dušan Půček
tel.: 608 223 445
pucek@getrading.eu
Upraveno 7.9.2018 11:50.
Duke píše:Zdravím,
vedení firmy, která mě pověřila prodejem panelů nyní potřebuje rychle získat nějaká aktiva.
Je zde tedy krátkodobá možnost se domluvit na lepších cenách.
Pokud tedy zvažujete nákup v nejbližší době, zavolejte nebo napiště a věřím že se domluvíme (zatím jsem se domluvil s každým).
Dušan Půček
pucek@getrading.eu
Duke píše:Zdravím,
vedení firmy, která mě pověřila prodejem panelů nyní potřebuje rychle získat nějaká aktiva.
Pokud tedy zvažujete nákup v nejbližší době, zavolejte nebo napiště a věřím že se domluvíme (zatím jsem se domluvil s každým).
Dušan Půček
pucek@getrading.eu
lzahradil píše:Duke píše:
Koukám že jsem měl s nákupem počkat![]()
No co se dá dělatFungují skvěle
Duke píše:Duke píše:Zdravím,
Dušan Půček
pucek@getrading.eu
Zdravím,
chci jen připomenout že dočasné snížení cen je opravdu jen dočasné, a předpokládám že už dlouho nevydrží, proto pokud zvažujete nákup tak neváhejte a zavolejte si o lepší cenu.
Jinak ze necelé dva týdny této akce mohu sdělit že z fora nakoupilo nebo má objednáno panely 7 lidí a to v celkovém počtu 300 ks.
vasule píše:Ještě jsou nějaké panely k mání?
![]() |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků