Hledám HW support pro MyPower Microlog

Co se nikam nevešlo ...
Uživatelský avatar
mypower.cz
R.I.P.
Příspěvky: 4927
Registrován: pát bře 04, 2011 11:36 am

Hledám HW support pro MyPower Microlog

Příspěvek od mypower.cz »

Ahoj,
věřím, že mezi uživateli tohoto fóra je mnoho lidí, kteří z HW a SW hlediska porozuměli projektu MyPower Microlog a byli by schopni řešit samostatně HW support, tedy zejména přípravu zapojení a odpovídajících čidel pro danou konkrétní instalaci.

Množí se mi žádosti o HW podporu a předchystání MyPower Micrologu jako hotového produktu a bohužel zatím nenalézám na to čas ani prostředky, nedisponuji danými produkty skladem, nemám ani potřebná oprávnění pro komerční instalace takových zařízení, apod. U prodejce Ostrovní elektrárny jsem bohužel s návrhem na prodej výchozích sad komponent nepochodil, nebyl tomu Martin nakloněn. Je to několik let zpět kdy komunikace proběhla.

Proto tedy mezi zdejší komunitou hledám schopného návrháře, který by po dohodě s žadatelem o zprovoznění měření, který se necítí na svépomocné zprovoznění, byl schopen navrhnout odpovídající komponenty pro daný systém a dané měření technicky odborně navrhnout, popřípadě provést montáž komponent.

V současné chvíli se blíží konečně po dlouhé době (rok) dokončení projektu FVEAdmin, což je přímá SW podpora pro tento projekt pro měření a svépomocnou tvorbu grafů. Je ve stádiu závěrečných prací těsně před interním testováním a poté ke spuštění do produkčního provozu. Dejme tomu o vánocích jako dárek zdejší komunitě :))

Našel by se kolega hardwérář ?

Předem díky, za info :))

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek