ČEZ přes Kocourka ovlivňuje legislativu, tvrdí Bursík

Nezařaditelné
Odpovědět
Uživatelský avatar
mypower.cz
R.I.P.
Příspěvky: 4927
Registrován: pát bře 04, 2011 11:36 am
Reputace: 521

ČEZ přes Kocourka ovlivňuje legislativu, tvrdí Bursík

Příspěvek od mypower.cz »

Expředseda zelených Martin Bursík (SZ) se po dlouhé době ozval. Dohnaly ho k tomu informace o náhlém zbohatnutí matky ministra průmyslu a obchodu Martina Kocourka (ODS). Na 16 miliónů korun si přišla v době, kdy syn předsedal dozorčí radě ČEZ. Bursík píše premiérovi, že Kocourkův zákon o podporovaných zdrojích energie je vypracován ve spolupráci s ČEZ. A předložil i důkazy o propojení ministerstva s energetickým gigantem.

http://www.novinky.cz/domaci/249927-cez ... f=stalo-se




A jedeme z kopce .. :yes:
Uživatelský avatar
mypower.cz
R.I.P.
Příspěvky: 4927
Registrován: pát bře 04, 2011 11:36 am
Reputace: 521

Re: ČEZ přes Kocourka ovlivňuje legislativu, tvrdí Bursík

Příspěvek od mypower.cz »

Ministr Kocourek ve vládě skončil
Premiér Petr Nečas (ODS) přijal ve středu večer demisi ministra průmyslu a obchodu Martina Kocourka (ODS). Ministr se téhož dne odpoledne pokoušel vysvětlit, jak si jeho matka v penzi přišla na 16 miliónů korun. Kocourek přiznal, že to byly jeho nastřádané peníze, které chtěl utajit před manželkou, která se s ním rozváděla. Jeho vysvětlování nezapůsobilo na mnohé kolegy příliš důvěryhodně, večer pak nabídl premiérovi demisi.

-----

A co je nejhorsi? Trestem by pro neho byl maximalne odchod z vlady, coz znamena prichod noveho zmetka, ktery ma dalsi prostor pro realizaci svinstev a pak mozna taky odchod z vlady a tak porad dokolecka. Pro normalniho obcana je trestem vezeni, pro ministra odchod z vlady. Kdy budou mit tihle nadlidi zodpovednost / trestni zodpovednost / hmotnou zodpovednost? Asi az tehdy az si to dav lidi nenecha libit a vyridi si to s nim osobne rucne a strucne. Kdy se lidi proberou a nespokoji se s odchodem z vlady, ktery naprosto nic neresi a tomuhle akorat tak pomuze od starosti? A mimochodem neni prevod 16M CZK na ucet matky tak nahodou dar? A dary od jiste vyse se mam pocit dani, coz si vymysleli sami tihleti bazmeci, neni-liz pravda (viz Vit Barta a jeho nedaněné dary). A neni skryti 16M ktere se pri rozvodu musi delit tak nahodou podvod? Za to je sazba tusim kolem 5ti let. Bordel. A lidi si to nechaji libit. :cry: Achjo.....
rimi
Příspěvky: 389
Registrován: čtv říj 13, 2011 10:45 am
Reputace: 23
Bydliště: Příbor

Re: ČEZ přes Kocourka ovlivňuje legislativu, tvrdí Bursík

Příspěvek od rimi »

Kocourkov :)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek