Přejeté děti

Nezařaditelné
Uživatelský avatar
fugas
Příspěvky: 2222
Registrován: sob pro 21, 2013 6:58 pm

Re: Přejeté děti

Příspěvek od fugas »

Roger píše:Jednicka vypadla, protoze byla vycvachtana prevodovka anebo jsi zamyslel nejakou pointu s tlacenim vzad (vykres prevodovky nemam) - kdyby nevypadla, tak by to z kopce, byt to diesel, moc nejelo. Jo benzin, kdy na dvojku v octavce jsem jel 120 (slabe zprevodovani), to by asi klokotalo ochotneji. A o cem je soud, ze tlacitel se k tomu nezna?
Jednička v takovémto případě vypadne mnohem ochotněji.Celé je to pravda spekulace.Třeba můj kamarád také auto vůbec nezajistil.Cože to bylo za kopec bohužel nevím,ale podle toho,jak vypadalo to auto,to asi trochu z kopce bylo.Jak je na tom převodovka také nevím,přece jen je Ochcávka s 200 000Km.To jsme se už ale dostali opravdu daleko mimo okruhy tohoto fora.A jak jsem psal,mohli bychom diskutovat ještě dlouho.Tedy za mě k tomuto vše.Lepší myslet,co se všechno může stát,než pak přemýšlet,jak se z toho vykecat.Myslím tedy,že zajistit auto patří k základním návykům stejně,jako točit volantem.
Isolar 5kW (Axpert klon), LiFePo4 202Ah Lishen 18s.Nyní v přestavbě P106 Electric z projektu LiFePo4 na LiIon 100Ah.
Roger
Příspěvky: 505
Registrován: pon čer 10, 2013 8:25 pm

Re: Přejeté děti

Příspěvek od Roger »

On puvodni pachatel viz clanek, se z niceho neykecaval a priznal nezajisteni, je to v clanku, takze a ro jsem se doted nedozvedel, jak s tim pan radim ma kontext, ze zvolani "prejeli mi deti" se zda, ze to byly jeho deti, ktere soused pedofil zase pozoroval pri koupani.

Deti podel silnice musi byt zkratka primerene opatrne. Me se stalo nejmene dvakrat, ze byl led a auto nezastavilo. Podobnych videi lze najit na youtube spoustu (bezmocni lide a nebezpecne auto) a ne vzdy je na vine ridic. Riziko je zkratka vsude.

Ale tak nejak stale nevim, co soud bude zkoumat a Boleslav? Tak nejak je asi prokazano, ze do auta strcil, takze tlacitel tvrdi, ze jen drcnul a ze auto nebylo nijak zabrzdene, chapuli to spravne? Pri tlaceni by musely byt patrny stopy na naraznikach obou vozu...

A skoda je kolik, mega a vic ze shnile oktavky, ze nekdo bude zkoumat prevodovku, zda mohl nebo nemohl vypadnout kvalt? Beztak pravdepodobne nic moc nevyzkouma a vysetrovaci pokus ci rekonstrukce by stal pekny balik...

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek