Registrace na fóru MyPower.CZ

Novinky na MyPower.CZ, podpora, návrhy, nápady, náměty, stížnosti ...
Zamčeno
lzahradil
Site Admin
Příspěvky: 921
Registrován: ned srp 12, 2012 1:18 am
Reputace: 285
Lokalita: blízko Plzně
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 5840
Kapacita baterie [kWh]: 28
Bydliště: CZ

Registrace na fóru MyPower.CZ

Příspěvek od lzahradil »

Jak aktivovat nově registrovaný účet?

Vzhledem k zamezení nových registrací založených automaticky za účelem šíření spamu, nemá nový uživatel možnost sám aktivovat účet po registraci. Aktivaci účtu provádí administrátor fóra.

Po registraci je potřeba napsat na email uvedený níže a splnit dvě důležité podmínky pro dokončení registrace.

1) Představit se, sdělit například jaké jsou vaše úmysly zde na fóru, čím se zabýváte, co vás baví, čím zde na fóru můžete přispět, nebo na co se chcete zeptat.

2) Do obsahu emailu připsat zřetelně uživatelské jméno, pod kterým byla registrace provedena.

Administrátor vaši registraci dohledá a účet aktivuje.
Představení se na tomto fóru považujeme za důležité.
Píšete si zde s reálnými lidmi a fórum chceme udržet obsahově kvalitní.
Jakmile dojde k aktivaci, bude vám zaslána notifikace opět na váš email zadaný při registraci.

Je zakázáno vkládat do podpisu odkazy na vlastní komerční aktivity (eshopy atd.), nebude-li po dohodě individuálně dovoleno.

Pravidla používání sekce Bazar

Chcete-li na fóru něco prodat, či koupit v sekci Bazar, přečtěte si Pravidla bazaru.

V případě že chcete na fóru propagovat komerčně vaše služby či produkty, prosím čtěte tyto informace. Jiná forma komerční prezentace není bez předchozí dohody dovolena.

Použití fóra z mobilního telefonu

1) Je potřeba důkladně kontrolovat automatické opravy tak, aby váš příspěvek byl srozumitelný a čitelný. Nebudete-li na to dbát, může to být důvod k deaktivaci účtu bez varování, neb některé strojově opravené nesmysly nemá zájem nikdo dlouho louskat.

2) Vypněte automatické přidávání informace o tom, z jakého mobilního telefonu byl příspěvek odeslán. Typicky podpis ve zprávě nebo odeslaném příspěvku ve stylu například "Odesláno z mého Asus ZenFone 2". Je to otravné a opakující se, nikoho nezajímá co máte za mobil a může to být důvod k deaktivaci účtu bez varování, pokud to nebude pochopeno.

Komerční sdělení a propagace

Na tomto fóru není bez předchozí dohody dovoleno propagovat komerční aktivity vaší firmy či konkurenční aktivity. Máte-li však zájem využít potenciálu fóra a zahájit obchodní spolupráci, rozhodně se jí nijak po vzájemné dohodě nebráníme. Prostudujte prosím k této záležitosti tyto informace.

Máte ongrid?

A navíc za dotace? Pak pozorně čtěte: https://forum.mypower.cz/viewtopic.php?t=7668&p=154205

Pozor

1) Nechcete-li z fóra být brzy odejít, dávejte si pozor na offtopic a vkládání nesouvisejících nových dotazů do vláken, kde se ptal někdo jiný na něco jiného. Je to tu prudce netolerováno. Témata původních tazatelů to "bordelizuje" a budoucího čtenáře extrémně dlouhá témata spíše znechutí. Nic v nich nenajdou, krom sáhodlouhých diskuzí. Na váš dotaz vždy založte nové téma, i kdyby mělo být duplicitní. Uživatelé či správce fóra vhodně prolinkují případná témata, kde se podobná věc již řešila.

2) Zveřejnění soukromých zpráv jakéhokoliv uživatele a to i mimo fórum, bez jeho výslovného souhlasu, znamená okamžitý vyhazov z fóra, neb se jedná o porušení § 182 tr. zák. včetně následků s tím souvisejících.

3) Obsah vašich příspěvků vkládaných na fórum máte možnost jednu hodinu poté editovat. Po delší době editace není možná. Administrátor nemá povinnost vám s případnou editací vyhovět. Data, která si zveřejnit nepřejete na server nevkládejte. Na příspěvky probíhají odpovědi (citace) a není tak možné konkrétní data smazat. Máte-li z něčeho strach, pak na zdejší server vůbec nechoďte, ničím se nechlubte a ničím nepříspívejte.

4) Pozor prosím také na komunikační tón, kterým budete komunikovat s ostatními. Preferujeme věcnou a slušnou komunikaci. Netolerujeme vyvolávání hádek, rozepří a rozeštvávání komunity. Trolling či flamewars zde tedy rozhodně nepodporujeme a uživatel bývá zpravidla upozorněn, následně znovu, a pokud ani poté nepochopí, je z fóra odejít, respektive dojde k deaktivaci účtu. Admin má velkou trpělivost, ale čeho je moc, toho je někdy příliš. Vedeme zde fórum, které při čtení bude bavit a nikoliv nasírat. Občasná invektiva jsou tolerována, nejsou-li vedena proti komunitě a jejim členům, ale samozřejmě i toto musí mít své hranice.

Proč nebyl dosud aktivován můj účet?

1) Nejčastější chybou je, že ve vašem registračním emailu nebylo uvedeno vaše uživatelské jméno.

2) Méně častou chybou je, že jste se nedokázal představit a napsal jste pouze žádost o aktivaci účtu.

3) Je možné že nám nebyl Váš registrační email doručen. Jestli došlo ke splnění podmínek registrace a účet nebyl přesto aktivován, prosím zašlete email znovu.


Registrační emaily zasílejte na: registrace(@)mypower.cz


Díky za pochopení.
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]

Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek