Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Právě je úte črc 17, 2018 8:28 pm


Navod na bms nema nekdo?

Nezařaditelné

Navod na bms nema nekdo?

Příspěvekod Botas » sob kvě 19, 2018 6:01 pm

Zdravim
Jelikoz se zase rejpu v necem cemu 100pro nerozumim rad bych se pro jistotu dopidil k manualu na bms elite power solutions viz foto.
Dost veci jsem si odvodil ale navod by bodl.
Jo googlil sem ale asi spatne.
Dik
Přílohy
1526749166252167039049.jpg
Botas
 
Příspěvky: 201
Registrován: pon pro 03, 2012 8:53 pm
Reputation: 9

Re: Navod na bms nema nekdo?

Příspěvekod ResHacker » sob kvě 19, 2018 7:27 pm

Ahoj, třeba zde ke stažení: http://www.eskutr.cz/images/bms%20manual.pdf

Taky ho doma mám a ne a ne se dokopat to zprovoznit ;) Držim palce..
(polo) ostrov 1160Wp monokrystal, Midnite Classic 150 + WB Jr, 8S3P (24V) ~540Ah LiFePO (14kWh), HF čína KS-6000p 6kW / 24V čistý sinus
P106 Electric, original NiCD 120V/100Ah
Uživatelský avatar
ResHacker
 
Příspěvky: 297
Registrován: stř srp 03, 2011 4:42 pm
Reputation: 5

Re: Navod na bms nema nekdo?

Příspěvekod Botas » sob kvě 19, 2018 8:03 pm

Je dik to jsem teda lama toto je z eskutru ale dostala se ke mne z druhe ruky bez navodu.na eskutru jsem hledal ale nenasel.no co se da delat timto dekuji za ochotu a snad ji dam co nejdriv dokupy
Botas
 
Příspěvky: 201
Registrován: pon pro 03, 2012 8:53 pm
Reputation: 9

Re: Navod na bms nema nekdo?

Příspěvekod ResHacker » ned kvě 20, 2018 9:09 am

Ono uplně stačí ten model "YMBMS-C32" hodit do Googla, je to hned první odkaz...taky ji mám z eskutru, ale už se tam myslim neprodává, takže jinak by ses u nich k tomu souboru asi nedostal... Jinak nemáš vubec zač, rádo se stalo ;)
(polo) ostrov 1160Wp monokrystal, Midnite Classic 150 + WB Jr, 8S3P (24V) ~540Ah LiFePO (14kWh), HF čína KS-6000p 6kW / 24V čistý sinus
P106 Electric, original NiCD 120V/100Ah
Uživatelský avatar
ResHacker
 
Příspěvky: 297
Registrován: stř srp 03, 2011 4:42 pm
Reputation: 5

Re: rada se zapojenim bms

Příspěvekod Botas » pát kvě 25, 2018 1:59 pm

Tak budu asi potrebovat opet radu.
Namontoval jsem bms pripojil draty k clankum a po konektor5 tj 16 clanku vse ok meri jednotlive clanky jak zapojim konektor 5tj pro clanky 17az 20 tak mne to 17tku nemeri nevydi ji vubec a dalsi clanky to meri ok ovsem tech prvnich 16 se rozhodi a meri to kolem 6ti volt na clanek coz dava nesmysl pres 100volt.nevite kde by mohla bejt chyba? Mam zapojeno dle schematu z manualu 1minus pak plus prvniho clanu a postupne plus kazdeho dalsiho. Pak je tam drat na minus 17tyho tusim a zas plusy.
Nebo neco odpaleno???pulka bmsky?
Botas
 
Příspěvky: 201
Registrován: pon pro 03, 2012 8:53 pm
Reputation: 9

Re: Navod na bms nema nekdo?

Příspěvekod Lui » pát kvě 25, 2018 2:45 pm

Ja som mal troška podobný problém s BMS ...u mňa stačilo dať inú verziu softweru a hned ukazovalo všetky hodnoty v poriadku :yes:
Cca 16kwp ::pv:: ,48V 7kAh *batt* Pb , 60V 372Ah *batt* Lion, 4 x MPPT VT-80, 12kw menič , záloha-6Kw UPS-keby dačo :) a zopár APC smart 2200/3000 , BMV-600S
Záloha:260Wp ::pv:: ,12V Pb 1000Ah *batt* , epsolar 10 dvakrát ,victron 350w sinus
Uživatelský avatar
Lui
 
Příspěvky: 679
Registrován: pon srp 08, 2011 2:14 pm
Bydliště: Slovensko
Reputation: 40


Zpět na Ostatní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Reputation System ©'