Dakujem pani, za odpoved, samozrejme ratam s tym ze prinajhorsom to postavim po kolaudacii, Ale informovat som sa aj bol a bolo mi povedane ze vsetko co suvisi z elektrinou, musi byt overene reviznym technikom.
Dom som si prisposobuil uz aj FVE, cize mam natahane dalsie rozvody, elektromery, osobytny rozvadzac atd... A to proste vidno, pride zenska, pozrie na strechu a bude chciet doklad, to uz viem teraz.
Najradsej by som to dal normalne revizakovy spravit, ale ten sam nevie ci moze.

Ma vsetky papiere co sa da, ale o FV este nepocul ako to zrevidovat. POvedal mi ze do 60V nemusi byt revizia, ale mne spanelov pojde okolo 90V a to je uz zasa problem.
Projekt FVE vobec nieje ani zahrnuty v projekte stavby ako elektrina klasicka. A ani ho neplanujem tam dodavat.
Montujem si to sam, aj tak by som to nedal nikomu nikdy v zivote namontovat, tak isto ako som si robil sam cely rozvod domu a rozvadzac, nebudem platit niekomu kto za to zoberie peniaze a urcite to este nespravy k obrazu mojmu...

hmm, nic, musim pospekulovat a skusim sa obratit na nejakeho dalsieho revizneho technika, lebo ten moj kamos robi vsetko, ale s tymto mi neviem nejako pomoct a rad by som to mal este pre kolaudaciou kedze tam chcem ist na buduci tyzden byvat.

Taktez nechcem drazdit kolaudatora, nakolko chcem aby kolaudacia presla bez problemov. V dnesnej dobe riesia take howadiny, ze nerad by som bol ze si spomenie ze som bol drzi, ked som povedal ze si to aj tak namontujem a vrati mi to na nejakej posunutej priecke napr., co aj sa stalo.

Co sa tyka bezpecnosti nebojim sa.
Klasika Axpert, ten je certifikovany normalne a hlavne funkcne bezproblemovy, regulatory PCMka bez debaty, skvele regulatory. nejake litiofky tuto z fora atd... Nepouzivam nic hrozneho si myslim.

A poistovna, to je otazka, poistit to budem chciet, ale ako to vezmu to este neviem...
Dakujem Vam.
Mala ochtnavka rozvadzaca.

Samozrejme dnes je to uz kompletne uzavrete a upravene.

Aaaaa, jedna vec tam zavazne porusuje predpisy a bezpecnost prevadzky, kto na to pride???

Bude to coskoro odstranene, len musim pockat a nasetrit na to.

Zatial to bude fungovat uplne v pohode takto.