Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Právě je úte črc 17, 2018 4:41 pm


Nejasnost pri custom nastaveni Tristaru

Diskuze na téma regulátorů TriStar Morningstar

Nejasnost pri custom nastaveni Tristaru

Příspěvekod ixo » ned led 26, 2014 8:46 pm

Zdravim spolunadsencov, potreboval by som poradit ohladom custom nastavenia tristaru (MPPT 60A). Nechcem v mojom novom milacikovi nahodou nieco odpalit, preto sa radsej spytam skusenych. Zneistuje ma tato hlaska:
Obrázek

Systemove napatie mam totiz cez DIP switche nastavene (24V). Taktiez mam nastavene dip switche na "custom nastavenie" dobijania. Aj vam sa tato hlaska zobrazuje, hoci mate nastavene systemove napatie napevno?

Plus pls este otazka - v pripade, ze tato hlaska sa ma zobrazovat aj pri nastavenom systemovom napati, mam v dalsich dialogoch nastavovat 24V ekvivalenty hodnot, ze? Aktualne su tam 12V ekvivalenty.

Dakujem!
940 Wp, Pb OpZs 24V/300Ah, Tristar MPPT 60A, Meanwell 1 kW, PowerJack 5kW, Bratislava
Výkonnosť systému: http://homeinfo.sk/e?user=viktor
(Ne)návratnosť systému: http://tinyurl.com/cx74hkv
Zdieľaná databáza meničov: http://tinyurl.com/mx6gvsj
Uživatelský avatar
ixo
 
Příspěvky: 404
Registrován: stř říj 10, 2012 5:11 pm
Bydliště: Bratislava
Reputation: 14

Re: Nejasnost pri custom nastaveni Tristaru

Příspěvekod 007ToMMaS » ned led 26, 2014 8:51 pm

Zobrazuje sa to aj mne. Aj pri nepripojenom regulátore ;) Napätie si nastav kľudne aké potrebuješ. Myslím si že pri menení hodnôt sa neni až tak čoho báť. :)
007ToMMaS
 
Příspěvky: 846
Registrován: sob zář 15, 2012 7:53 pm
Reputation: 10

Re: Nejasnost pri custom nastaveni Tristaru

Příspěvekod ixo » ned led 26, 2014 8:56 pm

Sounds good, diky! ;)
940 Wp, Pb OpZs 24V/300Ah, Tristar MPPT 60A, Meanwell 1 kW, PowerJack 5kW, Bratislava
Výkonnosť systému: http://homeinfo.sk/e?user=viktor
(Ne)návratnosť systému: http://tinyurl.com/cx74hkv
Zdieľaná databáza meničov: http://tinyurl.com/mx6gvsj
Uživatelský avatar
ixo
 
Příspěvky: 404
Registrován: stř říj 10, 2012 5:11 pm
Bydliště: Bratislava
Reputation: 14

Re: Nejasnost pri custom nastaveni Tristaru

Příspěvekod atom » ned led 26, 2014 8:59 pm

Píše mi to to samé. Tu hlášku beru jen jako bezpečnostní radu. Ale mám nastavenou automatickou detekci napětí a používám 48V. Nastavuji vždy 12V hodnoty, ono si to znásobí samo.
Tristar / 11kWh v lithiu / 3,4kWp / Matrix 5000VA / arduino / >19MWh :o / start 05/2012 s 440Wp.
atom
 
Příspěvky: 423
Registrován: sob čer 02, 2012 7:22 pm
Bydliště: 580m n.m. na Vysočině
Reputation: 4


Zpět na TriStar Morningstar

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Reputation System ©'