Stránka 16 z 17

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: pát srp 30, 2019 11:59 am
od kvako1
luge píše:
kvako1 píše:
luge píše:No ty co ma kvako bud idu alebo nie,ale pozor aj na ty co ma kodl,iny vyrobca a dva packy pre ebike mam mrtve,jednoducho bms casom vycucne pack na nulu.Ty xiaoxiang co mam na FVE makaju uz dlho asi rok a pol super.

ktere maš konkretně na fve ?


Kupoval som niekedy v 2017 tuto https://www.aliexpress.com/item/3280153 ... 4c4d2QWZCm
Funguje odvtedy ok,mam tri packy,1xlifepo a 2x liion.Nabijam lifepo 3,42 clanok potom bmska odpoji lifepo a nabijanie pokracuje 4,13 clanok pre liion a to same pri vybijani.Samozrejme nastavit sa da vlastne vsetko cez PC
Skusal som mimo to vselico mozne,ale to to funguje nejaky ten piatok.Mam napad a objednane nejake suciastky pre prelievacky,ak sa dielo podari tak uz budem spokojny.
Inak ty co mas puziva Lui k spokojnosti pre liion.


ahoj, to tam maš 3 telefony ? nebo je to monitor a blbě to rozeznat ? :D

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: pát srp 30, 2019 8:13 pm
od luge
:) Tak,tak tri bazarove mobily,zatial som neprisiel na to ako zobrazit android aplikacie inak.Snad niekto poradi.

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: pát srp 30, 2019 10:04 pm
od rottenkiwi
Daj si napr. Mirroring360 do mobilu aj do PC alebo Mac-ku alebo Android TV,
nastav heslá a máš mirror android-u na PC alebo TV.

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: pát srp 30, 2019 10:36 pm
od luge
Ano to je zrkadlo,ale ako zobrazit 2-8 BMS na jednom displeji?BMSka ma bluethoot a usb vystup na PC.

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: sob srp 31, 2019 5:37 am
od kvako1
včera jak jsem to tu četl tak jsem chvilku hledal a možnosti tam asi nějake budou, pri se to da provozovat i na pc.
myslim ty app do mobilu a četl jsem něco o programu který naklonuje jakoby obraz te app a pak se jich da spustit vic najednou. s rozličným nastavenim.
idealně by to bylo nacpat do toho rapsbery co mam na icc monitoring.
nějak nepotřebuju aby to běželo pořad, jenom občas na to hodit oko ..

ty bms co jsem koupil mě celkem nasrali, je to fakt supr bms, taky to porovnalo baterku co to tam běží.
předtím tam byl rozdíl 0,02V a po dvou dnech je tam už jenom 0,006. na horním napětí 4,1V
ten čiňan to pěkně posral stim stejným mac číslem.

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: sob srp 31, 2019 8:16 am
od kvako1
našel jsem na netu i nějake programky na změnu MAC adresy, nemá stím někdo skušenost ?

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: pon zář 02, 2019 1:18 pm
od kvako1
Ahoj, tak čiňan se nějak nevyjadřuje proč ma stejne MAC číslo na BMS ...

skoušel jsem nějaké programy ale nepovedlo se.
Našel jsem i starší verzi apky co posíla číňan k této BMS. Je tam jeden buton s nazvem Change MACADD.
ten ale nereaguje. Vypadá to že se to asi dalo měnit, ale nemužu prijít na to jak.

Dam tomu ještě chvilku čas a pak asi objednám jine...

Přikladám jednu fotku strojovny, baterky se rozrůstají , ale ty kabelaže musím ještě učesat.
Pořád tam něco dodělavám a skouším .Tak to vypadá hrozně.
V šasí chybí ještě jedna řada článku. toho času ve výstavbě.. momentalně je tam 710A

Bližim se k prvnímu spotřebovanemu MegaW asi zítra padne :lol: :yes:

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: pon zář 02, 2019 2:58 pm
od kvako1
čiňan, na dotazy posíla pořád jenom tenhle odkaz.
je tam i video bohužel asi činsky nebo co to je za jazyk.
Jestli ma někdo chuť se na to podivat tak skuste. ja tam nevidim nic o nastaveni te mac adresy
http://115.28.16.44:81/file/9017.ZIP

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: pon zář 02, 2019 3:16 pm
od rottenkiwi
Su tam 3 aplikácie v tom ZIP-e. Na čo slúžia ?

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: pon zář 02, 2019 3:28 pm
od willcz
adware, ransomware a spyware?

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: pon zář 02, 2019 3:41 pm
od kvako1
to jsou 3 verze na to ovladani bms. jedna je anglicka jedna je činsky i anglicky a ta třetí jenom činsky

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: pon zář 02, 2019 4:55 pm
od Lui
Tiez ta troska nepotesim,mám také bms-ka dva kusy no jedna z nich má tiez adresu s koncovkou 23:45 :(

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: pon zář 02, 2019 8:33 pm
od kvako1
tak mi ještě odepsal , že ktom nemaji další data .
prostě mají stejne adresy..
tim to asi pro něj skončilo..

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: úte zář 10, 2019 7:09 am
od kvako1
Ahoj, doporučíte mi nějaký napajecí zdroj pro rapsberi pí3 na 48V?
chci aby tyhle věci běželi z baterky. pokuť by bylo potřeba vypnout měniče ...
teť tam mam adapter do zásuvky.
potřebuju tedy nějaký zdroj z48V na 5V cca 3A

Dikes

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: úte zář 10, 2019 7:48 am
od abrams
Zdravím ,

kvako1 píše:Ahoj, doporučíte mi nějaký napajecí zdroj pro rapsberi pí3 na 48V?
chci aby tyhle věci běželi z baterky. pokuť by bylo potřeba vypnout měniče ...
teť tam mam adapter do zásuvky.
potřebuju tedy nějaký zdroj z48V na 5V cca 3A

Dikes

Má-li onen AC/DC napájecí adaptér uvedený rozsah 100-240VAC , zkus jej zapojit přímo na 48V *batt* . Některé zdroje jsou schopné plně fungovat :idea: . Kodl69 ti určitě vypíše přesný seznam jedoucích zdrojů :D .

Mám vyzkoušenej tento :https://www.gme.cz/napajeci-adapter-sitovy-5v-4000ma-5-5-2-1mm , tak jak je nefungoval , po kuchnutí a napojení 48V (52V) za usměrňovací můstek se po pár vteřinách rozjel na plný wýkon :mrgreen: .

Elektronům zdar *sun*

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: úte zář 10, 2019 8:14 am
od kvako1
dik vyskouším to .

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: úte zář 10, 2019 11:16 am
od kvako1
tak to funguje, dik za nakopnutí.

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: úte zář 10, 2019 1:29 pm
od abrams
Zdravím ,

:D

Elektronům zdar *sun*

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: úte zář 10, 2019 2:48 pm
od kvako1
ješte bych potřeboval poradit s nastavením měničů.
bliži se období temna a ja dumám jak ty moje žrouty nastavit.

jde o to jestli nechat měniče padat do bypasu , nebo to nechat na přepinačí sití.
doteť jsem jel s vypnutým bypasem a mam i shozenou síť na přívodu do FVE.

mam vlastně dvě možnosti .

1 nechat to tak jak to je , a až dojde baterie na spodnou hranici dejme tomu 20% tak se měniče vypnou a budou čekat než se baterie dobije. přepinač siti to přepne na síť.

2 zapnout síť a nechat to přepinat do bypasu. Tady se ale bojim přetoků. Mám ty pip 5048MG a pořad si nejsem jistej jestli tam něco neprdnou spět.

nejradši bych variantu 1 ale nevím jestli tam nebude nějaký problem o kterem nevím.

Obě varianty mám vyskoušene a funguvalo to. ale stím bypasem mi monitoring ukazovat přetok, i když se tady tvrdí že to tyhle měniče nedělají..

tohle třeba dělala dnes hoblovka, a pokud by tam byl bypas tak je možne že by tam něco šmikla spět..
jsou tam celkem špičky...

Re: 8,8kWp 3faz na trackeru

PříspěvekNapsal: ned říj 13, 2019 12:00 pm
od kvako1
ahoj ,uvažuju ještě nad jedním stringem.
co říkate na tyhle panely ? proč je tam tak nizká cena oprotí jiným stímto výkonem.
Vaše názory ?

https://shop.iftech.cz/monokrystalicke- ... y-ram.html