Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř dub 14, 2021 8:45 pm
zbek píše:Zdravím, nevíte zda bude i se i nějaký vylepšení firmware 1F GW3648 ES ?
Za dobu kdy ho mam se mě ho nepodařilo uspat na 12W
a taky bych uvítal menši přetoky do sítě
Quickyprd píše:Díky za info, tím jsi mě odpověděl částečně na SZ co jsem Ti psal. Stále hledám vhodné efektivním řešení na hybrida a u GW opakovaně čtu, že když je spotřeba třeba pod 200W tak moc nefungují..a u mě je klidová spotřeba domů od doby co se vypne TV až do rána právě pod 200W
rob.brno píše:Quickyprd píše:Díky za info, tím jsi mě odpověděl částečně na SZ co jsem Ti psal. Stále hledám vhodné efektivním řešení na hybrida a u GW opakovaně čtu, že když je spotřeba třeba pod 200W tak moc nefungují..a u mě je klidová spotřeba domů od doby co se vypne TV až do rána právě pod 200W
To si musíš sám rozhodnout, jestli budeš v noci s plnou baterkou brát 200W z DS nebo dejme tomu s 50proc. účinností z baterky. Snížit vlastní spotřebu by mělo nepoužívat režim Back-up.
zbek píše:
Klidová spotřeba je problém pokud je cca pod 100W tak se přepne na sit , ale dal si baští cca 50W a nezaspi a nezaspí . A když jede z baterek tak frajer je schopen ještě poslat třeba 50W eonu
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 1 návštěvník