Zdravim, mam rozfungovanu hybridnu fve od e-on, chyba este revizna sprava a vymena elektromeru, ale system uz funguje. Konfiguracia je nasledovna:
- 9x Axitec AC-300M 2,7kWp
- menic GoodWe GW3000D-NS
- nabijac GW3600S-BP
- 2x baterie Pylontech 2,4kWh = 4,8kWh
- regulacia prebytkov Wattrouter Mx
- elektricky bojler Drazice OKCE 125l/2,2kW
Primarne ide vsetko do spotreby, co je nad, tak nabija baterku a dalsie prebytky tecu do bojleru. Nabijac je zapnuty v backup mode a z baterie zalohuje zasuvku na plynovy kotol na topeni a zasuvku na lednicku v kuchyni. Elektraren nemoze bezat v ostrovnom rezime, neviem ci je to kvoli pouzitym komponentom alebo je to nejaka podmienka pre ziskanie dotace NZU.
Moj dotaz smeruje na menic, ma niekto z uzivatelov tu na fore tento menic? Alebo asi vseobecne GoodWe s funkciou wifi. Pred 2 dnami zacala blikat kontrolka wifi (4x rychlo po sebe) co signalizuje "Wifi server problem". Internet funguje, repeater v rozvadeci tiez, co som sa dival v konfiguracii tak ma plny signal. Vyzera to teda akurat ze sa nevie nakontaktovat na vzdialeny server, kam sa zasielaju statistiky. Na internete som k tomuto nasiel iba jedno vlakno, ze sa im to po par dnoch samo spravilo:
https://forums.whirlpool.net.au/archive/2688805Mate niekto podobnu skusenost? Buduci tyzden sa na to ma prist pozriet technik co elektraren zapajal, ale keby to bolo iba docasne, tak asi nemusi. Dakujem.