NOPARasito píše:Cau Rouchi, jak makaj 370W halfcuty? A dost je zajem o vykon pri "zatazeno" resp. rozptylene svetlo???
Dik za info
Ahoj, tak zrovna vcera odpoledne bylo fakt hnusně a pod mrakem a davalo to mezi 700 az 1500W. Viz prilozeny graf.
Screenshot_20200811-072243487.jpg
Včera jsem vyrobil cca 21kWh s instalovaným výkonem 9,99kWp ale myslím ze chvili nebylo kam dodavat (nebyla spotřeba a baterie byla na 98%) takže by to mozna vyrobilo o neco víc... Ale dopoledne sluníčko nejakou dobu bylo....
Zatím jedu v ostrovním provozu (nemam ještě všechny komponenty pro paralelní pripojeni, takže naostro ve finalnim provozu bych to videl tak za jeden az dva měsíce...
Vzhledem k tomu, ze mam ale 16,8kwh baterku a je leto tak v pohodě utahnu jednu kuchyň, dve pračky a dve sušičky... Když byl elektrický prostor a slunicko, tak jsem dobijel i sveho Leafa.... (Teď stal pořád nabitej)
Každopádně musím potvrdit ze je trochu problém omezení fázi na 3,3kW na fázi i kdyz to mam dost dobře rozděleno, tak se to ženským při dobíjení auta podařilo kuchyní a pranim vyhodit... Stejne tak jedna fáze neutahne nabíjení auta a zapnutí stavebního vysavače....
Ani jedna úplně prazdna fáze nerozbehne můj dvoupistovy kompresor -ten budu muset napojit primo na DS....
Vzhledem k tomu že zatím nemam k měniči vubec pripojenou DS, tak nemůžu dat zpětnou vazbu jak se to chová, kdyz je připojená DS.. a takovéhle chování dělá měnič v čistě ostrovnim režimu.
Jak budu vědět víc, tak dám informace navic...
Ken jeste nevím, jestli měnič umí na AC in (ongridove části) napájet z baterek spotřebiče, které by kvůli nedostatku výkonu z panelů jeli už ze sítě.... (Ale myslím ze to nepůjde a na co nebudou stačit panely to pojede uz jenom ze sítě což je při nějakých markách atd docela naprd.....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.