Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Právě je pon úno 18, 2019 7:03 am
mart.fish píše:Ještě by mě zajímalo, co je v tý krabičce se startovacima dratama. Dvě ledky? Měří to nějak napětí? Nebo to jen ten olovenej akumulátor lehce přiživí a tím pádem i lehounce ohřeje a pak je díky nižšímu vnitřnímu odporu možný start? Nějak se mi nezdá, že by power box z lidlu používal metodu přímého připojení boxu k akumulátoru. To by nebylo potřeba nějakého udelatka mezi box a startdráty.
ota píše:Pb aku v tom boosteru není. I v popisu píšou LiFePO4. Podle rozměrů obsahuje 4ks 26650.
8Ah ani náhodou, spíše 2Ah. Ony tyhle vysokoproudový akumulátory aby daly 200A musí mít tlustý elektrody a pak se jich do toho válečku o průměru 26mm vejde jen omezené množství. Takže buď velká kapacita nebo velké proudy.
JiříK píše:Tohoto prcka mám a spokojenost. Jen pozor, těch 8 Ah je při 4 V! Při 12 V jen 2 Ah!!! Je tam ochrana proti přetížení a účinnost jako powerbanka je tristní. Jinak to funguje dobře. Natočil jsem s tím i 1,9 TDI.
mart.fish píše:JiříK píše:Tohoto prcka mám a spokojenost. Jen pozor, těch 8 Ah je při 4 V! Při 12 V jen 2 Ah!!! Je tam ochrana proti přetížení a účinnost jako powerbanka je tristní. Jinak to funguje dobře. Natočil jsem s tím i 1,9 TDI.
Měls tu krabičku rozebranou? Mě by zajímal ten akumulátor. Nechápu 8Ah při 4V. Tenhle údaj je pochopitelnej u powerbanky, kde bývá použit Step Up měnič, ale pak nerozumím vysokoproudovému odběru. Ten se přeci dá zařídit pouze velmi nízkým vnitřním odporem článků. Jo leda, že by to bylo celý podvod, byl tam dostatečně výkonný měnič a přes tu krabičku na start drátech ten akumulátor v autě opravdu jen "povzbudil". O nabíjení nelze vůbec hovořit. Dalo by se to zjistit asi jen pomocí proudové sondy. Nechtěl by to někdo oměřit? Docela by mě to zajímalo, jak to funguje.
![]() |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků