Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Právě je pon úno 18, 2019 6:43 am
kodl69 píše:To, co popisuješ se snažím ve volnejch chvilkách vyvinout, ale není toho času. Rok je dokola, a nemám nic hotovýho...
marko250 píše:Tak mě mrzí,že to PLC nedotáhl do konce.Vše požadované tam měl.Zkusím mu poslat dotaz.
marko250 píše:Objevil jsem při brouzdání další přelévací BMS.Funguje do napětí 60V a pokud se koupí základní modul,tak je pro 8S,pak je možnost násobku s očesanější přídavnou deskou a to do 24S,čili 3x.Modul přelévá jen tehdy ,když vznikne rozdíl na článku 30mV a v tu chvíli by měl vyrovnávat tento článek 4.3A s maximem 4.6A s účinností 90%,samotná spotřeba má být při nečinnosti do 10mA.Spodní hranici jsem nezaregistroval,ale umí i Ti články 2.2V.Takže umí ovládat až 24 článků,ale nesmí se překročit celkové napětí 60V.
Mimochodem jsem viděl dvě pošty do Čech,tak se přiznejte,kdo je máte a jestli skutečně umí ihned ty 4A přelévat při 30mV rozdílu?!Papír toho vždy snese hodně.
Jinak žádné jiné funkce to nemá,je to zase jen vyrovnávání na základě spouště s rozdílem napětí na článku o 30mV.Pokud to tedy dělá co píší,tak za ty prachy super věc,bez dohledu.
https://de.aliexpress.com/item/4-24-ser ... 88046.html
marko250 píše:A vyletělo Ti to hned po zapojení? Nejdříve póly baterky a pak články,nebo naopak?Články od - k +?
![]() |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník