Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř led 27, 2021 9:42 pm
DanoP píše:Tak dnes pribudli dalsie veci, tentoraz od fungpasung. Naucil som sa co je to EORI, a ze financna sprava vie urobit registraciu do 30 minut online!!! Celkovo to vyslo 337€ (z toho clo+DPH+colny poplatok 81€), doprava fedex objednane 18.8 dnes 27.8 zlozene ku dveram.
BSP500
a MPPT 150/45 Tr - zaujimave je upozornenie na zakaz updatu.
FRSO píše:DanoP píše:Tak dnes pribudli dalsie veci, tentoraz od fungpasung. Naucil som sa co je to EORI, a ze financna sprava vie urobit registraciu do 30 minut online!!! Celkovo to vyslo 337€ (z toho clo+DPH+colny poplatok 81€), doprava fedex objednane 18.8 dnes 27.8 zlozene ku dveram.
BSP500
a MPPT 150/45 Tr - zaujimave je upozornenie na zakaz updatu.
Jj, asi Victron dělá opatření na plagiáty, po upgrade zřejmě nebude nabíjet správně, nebo vůbec.
Kobra23 píše:DanoP píše:Prve co ma zaskocilo ze nabehol do On rezimu, tazke som musel pouzit mensi nabijaci odpor miesto obvyklej ziarovky, na nabijanie elektrolytov.
Můžeš se více rozepsat? Dreambox mi vyprávěl, že když mu Matěj přijel spouštět ty jeho XTM, tak vzal právě žárovku a vše vybil přes ni.
redcrown píše:A jakou žárovku použít pro to XTMko?
DanoP píše:"
2. prifazovanie (zopnutie transfer rele) je naopak pozorovatelne (ziarovka) - nastane kratky vypadok, toto sa mi zda u PIPa lepsie. Pozriem ci sa tam da este nieco upravit v nastaveni. Podla manualov trva vypadok max. 15ms.
Zda sa mi vsak, ze je rozdiel ci dojde k prifazovaniu z dovodu dosiahnutia hranicneho vykonu (prepnutie do boost rezimu) - vtedy je pripnutie na DS takmer nepozorovatelne, naopak ak ide o prepnutie z dovodu poklesu napatia baterie pod hranicnu hodnotu, vtedy je prebliknutie viditelnejsie.
kodl69 píše:Trochu nechápu, co všichni řešíte s tím přepínáním za milisekundy. Předse to nepřepíná každej den několikrát, tak o co de?
Na druhou stranu já mám spoustu spotřebičů přímo na DC, takže nemám co přepínat. A nakonec ty hodiny na troubě vydrží i to schválně zpomalený přepnutí, který trvá víc než 1s, bez toho, aby se resetovaly.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot], Magpie-crawler [Bot] a 1 návštěvník