taran píše:tak to ještě zkusím, ale jsem z toho otrávený.
To se ti vůbec nedivím. Já když se na něco těším a pak to nefunguje jak má, tak jsem z toho vždycky strašně zklamanej

Nicméně, hromadě lidí ta komunikace Axpert + Pylontech spolu funguje, tady i v zahraničí. Takže pokud máš všechno zapojený správně a furt to nejede, tak to prodejce určitě vyřeší (vymění některou krabici, nebo pošle update FW pro BMS).
Jinak co se týče toho ukazatele stavu SoC na Axpertovi, pokud nefunguje BMS komunikace, tak Axpert SoC odhaduje jen z napětí. Pro 48V olovo to ještě +- odpovídá, ale pro 15S/16S LFP je ten údaj úplně k ničemu a věčně to ukazuje, že baterka je vybitá. Pokud bys to měl nějakou dobu provozovat takto, tak je nejlepší snížit hodnotu cutoff napětí na minimum, aby se Axpert vůbec nesnažil přepnout na DS. Pokud bys baterky vybil pod 20% SoC, tak jejich BMS je odstřihne. Ideální to není, ale nějaký měsíc se s tím takhle žít dá.
Já osobně komunikaci z Pylontechů neposílám do měničů, ale vyčítám ji sám, přes jiné rozhraní a vlastní monitoring. Vypnutí měničů podle SoC jsem tam ještě nedopsal, jelikož jsem línej. Ale snad se k tomu během zimních večerů dokopu.
Tarane, určitě pak dej vědět, čím to bylo a jak se povedlo vyřešit. Moc by mne zajímalo, v čem byla chyba a ostatní určitě taky.
Díky a držím palce ať ten chybový stav netrvá moc dlouho!
Youda