dracekvo píše:Hlavně si u té regenerative discharge nastavte správně hodnoty. Aby jste si ty baterky do kterých vybijíte nezničili.
Trochu to rozveď prosím?
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv led 28, 2021 10:46 am
dracekvo píše:Hlavně si u té regenerative discharge nastavte správně hodnoty. Aby jste si ty baterky do kterých vybijíte nezničili.
marko250 píše:dracekvo píše:Hlavně si u té regenerative discharge nastavte správně hodnoty. Aby jste si ty baterky do kterých vybijíte nezničili.
Trochu to rozveď prosím?
abrams píše:marko250 píše:dracekvo píše:Hlavně si u té regenerative discharge nastavte správně hodnoty. Aby jste si ty baterky do kterých vybijíte nezničili.
Trochu to rozveď prosím?
Zdravím ,
patřičně nastavit limity vstupního zdroje aby nedošlo k jeho zničení (přebitím při regenerativním vybíjení testovaného aku) . Celkem logické.
Nejlépe testovat menší (Ah) vybitoupomocí větší (Ah) téměř nabité
![]()
pak klidně přelévat
.
Elektronům zdar
marko250 píše:>
>frenky:Při pájení přívodů z AC části jsem si všiml jednoho připájeného SD odporu u mínus pólu,nemůžeš se mrknout do svého jestli ho máš taky připájený k mínusu? Bohužel na staré desce jsem při odpájení přívodů taky slil mínus pól s tímto odporem(nebo možná byl).Druhý dotaz,mohl jsem něco vyvést s hrotovkou při odpájení displeje z pinů konektoru? Nic víc jsem nedělal.
tomas píše:potřeboval bych nějakou takovou nabíječku (i na nabíjení LiFePo4 článků) kterou je možné používat i jako laboratorní zdroj nastavitelného napětí i proudu. Někde jsem takové nabíječky viděl, ale už to nemůžu najít.
gwl-tech píše:Co třeba toto: 11.5 až 24.5V 0 až 50Amp
http://gwl-power.tumblr.com/post/132983 ... plications
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 1 návštěvník