Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv led 28, 2021 10:06 am
řešil jsem to podobně,zkrátil jsem tu tyčku vrazil tam malou kuličku udělal jí sedlo a nazdar bylo po problémucesta píše:Díky za odpovědi a nápady, zítra budu pokračovat tak dám vědět jak jsem dopadl. No a s tím přívodem mám spíše opačný problém . V tom karburátoru je taková mosazná tyčinka a na jejím konci je miniaturní těsnění, které se stářím rozpadlo je to vlastně ventil, který uzavře plovák a tím se nastaví výška hladiny a uzavře přítok paliva do karburátoru. To těsnění mělo tak cca. 3 mm v průměru a tloušťka je pár desetin mm. No hrůza ho něčím nahradit, něco jsem tam dal, ale není to dokonalé.
jahodovák píše:já jsem dával válec na přebroušení a píst c čepen k tomu dodali též,firma lopaur hradec králové,zkus zavolat a oni řeknou zda to mají...
no občas se stalo ,že segerovka vylítla ven,pakárna teda no,jestli tam není velká rýha přebrousit to půjde.Já mám diesel soustrojí za litr nafty to maká hodinu na plný výkon 28V75Acesta píše:Moc díky ,zavolám.
goodbie píše:no občas se stalo ,že segerovka vylítla ven,pakárna teda no,jestli tam není velká rýha přebrousit to půjde.Chce to používat dobrý olej já používám mogul TSF pro centrálu 1Kw vojenskou,jinak používám diesel soustrojí za litr nafty to maká hodinu na plný výkon 28V75Acesta píše:Moc díky ,zavolám.
právě eko sračky které se v benzínu rozloží,proto se uvádí namíchat a spálit,neskladovat namíchané,proto to chce kvalitní olejecesta píše:Jo asi jo, na ruských fórech jsem našel, že tam pasuje pist z motocyklu Minsk, že se musí zkrátit. Ten náš má délku 62 a ten má 66mm ,čep sedí průměr 14mm délka 41mm , pístní kroužky jsou jsou o 2 desetiny menší jak v šířce tak v hloubce, ale to je jedno je to součást pístu. Daj se sehnat v Polsku. Teď je tam vrtání 52mm a daj se koupit 4 druhy pístu na vrtání 52,25 - 52,50 - 52,75 a 53. Takže asi odhaduju podle těch rýh co to nadělalo tak těch 52,75 by mohlo stačit. No, ale zatím ho nemám a je to jen teorie, ale makám na tom. Chcu mit jednu nahradu nachystanou a funkční. Ten olej jsem daval 2T mugul, nebo nevím z hlavy ten název prostě ten červeny do křoviňáku nebo motorových pil.
Odesláno z mého D6633 pomocí Tapatalk
Zpět na Elektrocentrály, agregáty, alternátory, záložní zdroje
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků