Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon bře 01, 2021 1:54 am
abrams píše:palec nahoru "body" přičítá a palec dolů odčítá ?
mypower.cz píše:jo .. sam sobe hlasovat ... by se ti chteloahaaaaaa
marko250 píše:Na fóru bych nejvíce uvítal:
.....
4.Stromovou strukturu za mě né,při větším obsahu je v tom nepřehledno,raději čtu časově posloupně jak se to sepsalo.
5.Palečky neřeším a že jsem jich chtěl dát za poslední dny do mínusu
6.Hlavně neměňte vizáš a strukturu webu,to je vždy nešťasné řešení.
Reaguju pouze na vás, protože se mi zdá, že jste to napsal víceméne normálne, i když s váma príliš nesouhlasím.fugas píše:1. Naopak systém přehlasování jednoho chytrého dvěma méně chytrými je zcela demokratický i když ne úplně správný.
2. Jestli má kluk od sousedů vystudován teprve první ročník učiliště v oboru automechanik a přijde za mnou s nesprávným postupem instalace pístních kroužků do fichtla,nebudu se k němu hned chovat jako hulvát.
Ty neznáš charakteristiku motoru a neumíš nakreslit graf?Tak to si jdi přečíst stoh knih,páč do té doby to neseřídíš!
Asi jste si nepovšiml, zač byl "smeten, smeteni". Za osobní mentorování, a odbočování od veci. Stejne jako v ostatních prípadech. Nikdy jsem "nesmetl" nikoho za to, že neco neví, nezná, jak mi zde bylo nesprávne vytčeno. Jsem prišel nový a nikoho nekádroval. Začali s tím ostatní, možná ze zvyku. Probudili se tím, že se neco nelíbilo, nebo jsem nekoho zaskočil, a nastoupili osobní poznámky a domýšlení. Nemusím být "zkušený technik", abych nechápal, že když neco nekomu vytýkám, tak bych totéž mel sám dodržet.fugas píše:Měl nějakou ideu,chtěl znát odpověď a byl Vámi doslova smeten,jakoby tu ani neměl co dělat.
...
Naznačil jste,že tady na foru jsme v prostředí,kde nikdo nic pořádně nezná a tak si tu lidi nechají lhát.To zrovna nepotěší.
xxtt píše:Treba takový miroc... namísto toho, aby vzal vec chlapsky, ješte dále bude provokovat, místo aby si zjistil, jak to doopravdy s tím sycením je, a tím priznal barvu.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků