Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte kvě 24, 2022 7:19 am
PavelR píše:Když už tu jede to OT neodpustím si otázku. Dejme tomu že na chvíli uvěřím chemtrails a podobným věcem. Naprosto vážně a bez srandiček.
Nejde mi do hlavy k čemu to může být komu dobrý? Vyhubit lidstvo? ala Bender. Nebo aby lidé onemocněli a nemohli do práce? Nebo aby propukla nějaká forma závislosti na něčem?
zrovna u těch letadel mi to nejde do hlavy. Dělají to všecka letadla všech zemí a vlád. To jako že by se vůdci všech zemní dokázali na něčem jednohlasně shodnout přes naboženské a politické rozdíly? To mi nějak nehraje.
Prosím o názor ne o odpověď kdo hledá najde.
Franta2776 píše:Autosugesce je hrozná sviňa:)))
jahodovák píše:Franta2776 píše:Autosugesce je hrozná sviňa:)))
a co že sis to vsugeroval...
ViktorEX píše:a tornádo na moravě a uprostred Londyna? pravě k vyročí KS cinske republiky (ktere dost lezime v zaludku) nahoda?
unicast píše:A mohu se zeptat, to tornádo, co v roce 1119 zničilo knížecí palác na Vyšehradě, to také způsobili Číňani? A povodeň v roce 1890?
mypower.cz píše:unicast píše:A mohu se zeptat, to tornádo, co v roce 1119 zničilo knížecí palác na Vyšehradě, to také způsobili Číňani? A povodeň v roce 1890?
Ježiš jako sory jako, ale toto už jsou opravu blbý dotazy.
ladik píše:Skoda, ze se toto, dle meho nazoru dobre vlakno zvrhlo a admin to jen podporuje, nemam nic proto off topic, ale toto je uz fakt moc.
Autorovi tohoto ostrovu fandim a rad uslysim dalsi konstruktivni veci.
kodl69 píše:Ale už dlouho si říkám, že se prakticky všecko dováží z číny, a co čína dostává z evropy jako protihodnotu za ten dovoz? Polský uhlí, kůrovcový dřevo, ku podivu i nějaký textilní výrobky - a dál už nevím. Tj vyvážíme suroviny a málo zpracovaný materiály. Neotočilo se to trochu, a nejsme náhodou v roli "rozvojové země" které se nerozvíjí, ale degeneruje?
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot], trud a 2 návštevníků