Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte dub 13, 2021 6:32 pm
kodl69 píše:Škoda, že žlutej zinek už je doprodej, zase něco EU zprznila. Nově všechno bílej (modrej?), ale prej ve větší vrstvě (bych chtěl vidět) - jsem onehdy četl pamflet ve šroubkárně. Napřed to zakázali pro automotive a teď už snad všude...
https://www.odpady-online.cz/sestimocny ... ilu-konci/
P.S: nikde nevidím háky, a na nerez je potřeba pasta proti zadření, jinak už to nikdo bez flexy nepovolí.
Kobra23 píše:Chybí mi:
1) háky od Kapitanjeskynak, které se nepodařilo dodat ani 31.7, ani 31.8., tak snad v dalším termínu, který je stanoven na 14.9.
2) kabely od panelů do rozvaděče - dá někdo tip na 6mm2 pro HV stringy?
3) rozvaděč a jeho výstroj - musím nejdříve osadit měniče a podle místa zvolím velikost rozvaděče
4) VS-120 od Studeru + další bižuterie Studer - něco bude z DE něco Čína
kodl69 píše:Taky jsem použil větrací, stačí vylámat mřížku a je hotovo, za podstatně jiný prachy...
kodl69 píše:Taky jsem použil větrací, stačí vylámat mřížku a je hotovo, za podstatně jiný prachy...
Kobra23 píše:Jsem myslel, že už mě v životě nic nepřekvapí, ale dnes se tak stalo. 1ks prostupové tašky po slevě za:
Vitek píše:kodl69 píše:Taky jsem použil větrací, stačí vylámat mřížku a je hotovo, za podstatně jiný prachy...
Jasný a kuna může krásně dovnitř super rada na HV kabeláž....
kodl69 píše:to Vitek: mám tam těch drátů tolik, že mají problém prolézt i hmyzáci... Navíc stringy do 120V Voc...
Jo a kuna chodila dírou v podbití od souseda, po ploše střechy se jí fakt nechtělo.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 2 návštevníků