Stránka 3 z 3

Re: Měnič s exportem dat na FTP?

PříspěvekNapsal: úte říj 01, 2019 8:44 pm
od buffy
tak uz jsem neco splnil

1. skrin je na ceste
2. zasuvka (jedna) zavedena do baraku
3. sklon panelu jsem ted pocital. jak je to jen tak hozene, jsem na 10 stupnich...
4. baterie prochazi testem, zatim se 2 dny nabijely a pak byl 3 hodinovy test, chce to ale vice testu
5. wifibox koupeny + monitoring nastaveny na power-datacenter.com, coz je dost nouzovka + aplikace ve vyvoji (nahledy v jinem tematu)

takze postupuju. menic jede zatim bez problemu, nonstop napaji servery z cezu a pres den mu pomahaji panely. Jeste premyslim nad nejakym DC rozvodem v baraku po pripojeni baterii. Abych v pripade vypadku mel aspon nouzove osvetleni.

6. DC rozvod v dome/osvetleni

Re: Měnič s exportem dat na FTP?

PříspěvekNapsal: úte říj 01, 2019 10:17 pm
od KubisKV
Pokud budeš mít baterie, výpadek proudu řešit nemusíš. Přihoď osvětlení domu na axperta.

Až vyvineš nějakou apku pro IOS, hlásím se jako testovací jezdec. Na programování jsem úplně blbej, ale rád bych dostal do mobilu nějaké info o své fve kdekoli a kdykoli.

Re: Měnič s exportem dat na FTP?

PříspěvekNapsal: úte říj 01, 2019 10:28 pm
od buffy
KubisKV píše:Pokud budeš mít baterie, výpadek proudu řešit nemusíš. Přihoď osvětlení domu na axperta.

Až vyvineš nějakou apku pro IOS, hlásím se jako testovací jezdec. Na programování jsem úplně blbej, ale rád bych dostal do mobilu nějaké info o své fve kdekoli a kdykoli.


prehodit to bude muset asi nejaky elektrikar :) jsem si rikal, ze bych rozvedl aspon led pasky. ale jednodussi to bude nejak napojit.

co se tyce iOS appky, tak s tim pocitam, nicmene power-datacenter jede bez SSL, coz je pro iOS zasadni komplikace.