Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte bře 09, 2021 8:57 am
Co se samotné haly týče, veřejných informací není mnoho, HE3DA si velmi střeží technologii výroby baterie. Vnitřek haly není přístupný pro návštěvy a k první lince pro sériovou výrobu má přístup jen úzký okruh lidí, kteří se na jejím vývoji přímo podílí. „Chemie je jedna věc, ale výroba baterií představuje další velmi cenné know how, které nechceme poskytovat konkurenci,“ říká Radomír Prus. Výrobní linka prošla dlouhým vývojem, během kterého se několikrát měnily její rozměry i celková koncepce.
Radomír Prus: „lodě uvezou velké baterie, takže tam se naše baterie můžou použít tak, jak jsou. Teď připravujeme solární katamarán s 350kilowatthodinovou baterií, měl by být hotový teď v létě. To je trochu můj koníček, ale hlavní důvod, proč to dělám, je ukázat vhodnost našich baterií pro námořní dopravu.“
V budoucnu by měly být baterie schopné pohánět i velké kontejnerové lodě, ideálně v kombinaci s dobíjením z velkých solárních elektráren v rovníkových oblastech. „Jezdit na baterky je výrazně levnější, stejně jako u elektromobilů. Náklady na přepravu kontejnerů to výrazně zlevní. Navíc jsou kontejnerové lodě jeden z největších znečišťovatelů ovzduší… Spočítal jsem si, že pokud bychom chtěli pohánět dnešní kontejnerové lodě baterkami, potřebovali bychom 3000 gigawatthodin baterií… pokud by se nám povedlo uplatnit naše baterie jen v kontejnerových lodích, měli bychom s naší továrnou zajištěný odbyt na mnoho let dopředu.“
Radomír Prus: „naše baterie má obrovský potenciál v mnoha oborech. Co se bezprostředně nabízí, jsou parkovací místa pro elektromobily. Aut na baterky bude rychle přibývat a poroste velký tlak na to, aby všude byly nabíječky, už dnes jsou na nabíjecích stanicích fronty. Pro plošný rozvoj elektromobility jsou jich potřeba tisíce, i tam, kde na to není dostatečně dimenzovaná přípojka. A to právě náš box řeší.“
„K jednomu boxu připojíte třeba 10 parkovacích míst, které budou mít 7kW DC nabíječku. 7 kW úplně stačí, je to pro parkoviště, takže se počítá s tím, že tam ta auta budou stát přes noc nebo během pracovní doby. K tomu můžete připojit jednu rychlonabíječku s výkonem 200 kW pro ty, kdo potřebují brzy odjet. Hlavní kouzlo je v tom, že k němu připojíte běžný 32A jistič, který je dostupný všude. Tím budete box neustále pozvolna bez výkyvů nabíjet a odběrové špičky bude řešit akumulátor. Naše baterka bude klíčový prvek infrastruktury… Na stavbu nabíječek jsou dotace. Na elektromobily tlačí Evropská unie a trh s elektromobily roste každý rok. Takže myslím, že baterie na podporu nabíjení se budou dobře prodávat a s nimi se teprve rozjede výstavba nabíječek.“
kyocera píše:Zdravím
a když tedy ty redaktory Marko 250 navádíte jaké mají pokládat otázky, co Vám
Ti redaktoři odpovídají ?
Že mají články pokles kapacity si všiml já a upozornil jsem na to jako první zde
viewtopic.php?f=18&t=2709&start=280#p108180
ale byla to z mé strany chyba a neměl jsem na to veřejně upozorňovat.
Nikdo by si jinak ničeho nevšiml.
Protože celé vlákno HE3DA uložiště po česku je vedené od začátku jako
negativní kampań proti panu Procházkovi. Už jsem se jednou pana Procházky
veřejně zastal, že není podvodník a něco se v té Americe v laboratořích naučil.
Každý výrobce čehokoliv musí
překonat velkou řadu problémů. A dopředu někoho odsuzovat a jeho produkt
předem pomlouvat není férové. Stejně tak i ladit chemické složení aku
je dlouhodobější záležitost a firma je v tomto směru opatrná a zatím
žádné aku neprodává. Sami dobře víte, že nějaká jiná firma, raději než by riskovala
své dobré jméno dá aku do šrotu.
Že jsou zde na foru někteří škodolibí jsem si už všiml také ale nebudu nikoho
vychovávat ani konkrétně říkat kdo co a jak, protože každý
má nějaké chyby a já nejsem v tomto směru vyjímka.
Tak místo toho se strefovat do nového výrobce aku zkuste raději psát
co se Vám samotným podařilo na poli vědy vymyslet nového.
Zpět na Baterie, úložiště energie
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků