Stránka 2 z 2

Re: Axpert VM II 24V 3000W pf1 , error 02

PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2018 2:28 pm
od Robo
Robo píše:Na vstupe z panelov je len jeden vstup. Ventilátory sa točia.- OPRAVA - teraz som zistil ze sa toci len jeden ventilator ten vlavo, vpravo , ten stoji. Inak je tak chladno aj málo slnka, že by to nemalo sa prehrievať. Neviem. Teraz to beží ,,normálne,, len nieje slnko ...


marko250 píše:Pro vstup z panelů je jen jedna svorka,nebo je tam zdvojení? Jinak bych zkusil nový firmware,ale 02 je teplota měřená na desce a nad 100°C,takže to měření bude nejspíš v háji.Ventilátory Ti jinak točí ne,když to jede?

Re: Axpert VM II 24V 3000W pf1 , error 02

PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2018 7:13 pm
od Robo
Dnes som zistil , že sa točí len jeden ventilátor ten vľavo. Ventilátor vpravo ktorý je pri vstupe z fv panelov sa netoči :(

rva píše:Můžeš ještě zkusit, jestli uvidíš zespodu nějakou škvírou na oba ventilátory, jestli se při zatížení roztočí. I když asi ano, protože se jedná o ventilátory se snímáním otáček a kdyby se netočily, tak Axpert ohlásí chybu, že jsou blokované.

Re: Axpert VM II 24V 3000W pf1 , error 02

PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2018 7:29 pm
od 1romeo1
nieje to náhodou tento menič??? :lol: :lol: :lol: :lol: viewtopic.php?t=4551&p=82916#p82916

Re: Axpert VM II 24V 3000W pf1 , error 02

PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2018 9:17 pm
od diablo007
Koupil v listopadu inzerát je z prosince takže to on nebude

Re: Axpert VM II 24V 3000W pf1 , error 02

PříspěvekNapsal: úte led 01, 2019 4:01 pm
od Robo
nie, nieje, ja som kupoval novy z obchodu.

1romeo1 píše:nieje to náhodou tento menič??? :lol: :lol: :lol: :lol: viewtopic.php?t=4551&p=82916#p82916